1e editie Berg & Dal Cross-Duathlon uitgesteld

Helaas hebben wij moeten besluiten om de Berg & Dal Cross-Duathlon te verplaatsen naar april 2021.

Gezien alle ontwikkelingen en maatregelen rondom COVID-19 is het niet mogelijk om het evenement plaats te laten vinden. Een tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid van deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen staat voorop.

Voor de reeds ingeschreven deelnemers blijft het inschrijfbewijs geldig voor de komende editie van de Berg & Dal Cross-Duathlon. Als organisatie zijn wij in gesprek met de verschillende betrokkenen tot een nieuwe datum gekomen. Noteer alvast in de agenda: zaterdag 17 april 2021.

De afgelopen week hebben we ook de mogelijkheden geïnventariseerd voor een nieuwe datum in het najaar van 2020. Met het ongewis rondom COVID-19, achten wij het voorbarig om hier een toezegging in te kunnen doen. Daarnaast is het met de volle evenementenkalender geen vanzelfsprekendheid om een passende datum te vinden, waarop we het evenement kunnen organiseren zoals we graag zouden willen.

Natuurlijk blijven we online actief en hopen we iedereen te inspireren om individueel of in klein gezelschap te kunnen blijven genieten van het sporten. Dit is het moment om solidair te zijn en het sociale leven op een laag pitje te zetten, zodat mensen in risicogroepen zo min mogelijk gevaar lopen. Hopelijk kan deze periode spoedig worden afgesloten en zien wij jullie weer vol energie aan de start bij één van onze Cross-Duathlons.

Take care en we hopen jullie snel weer te zien in goede gezondheid!

Organisatieteam Berg & Dal Cross-Duathlon