Nieuwe datum Berg & Dal Cross-Duathlon, 9 oktober 2021

We hadden er enorm naar uitgekeken, maar helaas hebben wij moeten besluiten om de 1e Berg & Dal Cross-Duathlon te verplaatsen naar zaterdag 9 oktober 2021.

Gezien alle ontwikkelingen en maatregelen rondom COVID-19 is het in april niet mogelijk om het evenement te kunnen organiseren zoals wij graag zouden willen. Een tegenvaller voor iedereen die zich erop heeft verheugd, maar de veiligheid en gezondheid van deelnemers, vrijwilligers en andere betrokkenen staat voorop. Hopelijk verbeterd de situatie zich en gaat het in oktober mogelijk zijn om met z´n allen te kunnen deelnemen aan de 1e editie van de Berg & Dal Cross-Duathlon.

Uw inschrijfbewijs blijft geldig voor de komende editie van de Berg & Dal Cross-Duathlon.

Naast de nieuwe datum voor de Berg & Dal Cross-Duathlon hebben we nog een paar nieuwtjes voor jullie in petto.

SNEAK PREVIEW PARCOURS
Het gehele parcours blijft nog even een verrassing, maar we hebben enkele Strava Segment Challenges op de website gepubliceerd, zodat je alvast een idee hebt welke passages je in ieder geval kan gaan verwachten.

COMBIKLASSEMENT
Is één uitdaging niet genoeg voor jou? Schrijf je dan ook in voor de Posbank Cross-Duathlon! Maak je klaar voor de ultieme uitdaging met deze XDU CHALLENGE! Exclusief voor alle Combi Finishers is er een originele attentie. Meedoen aan het combiklassement? Zorg dat je voor beide wedstrijden staat ingeschreven op hetzelfde onderdeel (korte/lange afstand, solo/duo, man/vrouw/mixed). Voor het combiklassement worden beide eindtijden bij elkaar opgeteld (elke seconde telt!). Er worden bij elk onderdeel originele prijzen beschikbaar gesteld voor de winnaar(s) van het combiklassement.

POSBANK CROSS/DUATHLON VANAF KASTEEL ROSENDAEL
Op zaterdag 25 september 2021 staat de 7e Posbank Cross/Duathlon op de agenda, met vernieuwd parcours en start-finish/locatie vanaf Kasteel Rosendael! Inschrijven is vanaf vandaag mogelijk. Lees hier meer over alle veranderingen.
Meer informatie en inschrijvingen via posbankcrossduathlon.nl

We hopen dat iedereen de komende periode individueel of in klein gezelschap kan blijven genieten van het sporten. Wellicht het moment om eens te kijken naar een specifiek Cross-Duathlon Trainingsschema, om goed voorbereid aan de start te staan. Hopelijk kan deze periode spoedig worden afgesloten en zien wij jullie in het najaar weer vol energie aan de start bij de Cross-Duathlon.

Take care en we hopen jullie snel weer te zien in goede gezondheid!

Organisatie Berg & Dal Cross-Duathlon