De organisatie van de Berg & Dal Cross-Duathlon organiseert tevens de Posbank Cross-Duathlon in Rozendaal.

Het organisatieteam bestaat uit een groep gepassioneerde sportievelingen: Bart Alberts, Carlos Baltus, Lieven van den Heuvel en Hendrik Venema. Op de dag zelf zijn er circa 20 vrijwilligers aanwezig om de organisatie van dit evenement mogelijk te maken. Wil je ook meehelpen om dit evenement mogelijk te maken? Bekijk hiervoor alle informatie op de vrijwilligerspagina en meld je gelijk aan!

Naast de talrijke vrijwilligers leveren er diverse partners en sponsoren hun bijdrage om dit evenement mogelijk te maken. Wil jij ook een steentje bijdragen? Stuur gerust een mailtje naar info@bergendalcrossduathlon.nl en wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Sponsoren & Partners

Camping De Hoge Hof
Camping De Hoge Hof
Camping De Hoge Hof is een mini boerencamping in een groene en heuvelachtige omgeving. Het biedt staanplaatsen voor tenten, campers en caravans. Er is tevens de mogelijkheid om te overnachten in een trekkershut of één van de appartementen.
Website
Run2Day Nijmegen
Run2Day Nijmegen
Run2Day is een van de snelst groeiende hardloopspeciaalzaken van Nederland. In de winkels vind je niet alleen de nieuwste schoenen, kleding en accessoires, maar krijg je ook uitstekend advies over alles wat met hardlopen te maken heeft. Zo maakt Run2Day hardlopen nóg leuker!
Website
Gemeente Berg & Dal
Gemeente Berg & Dal
Gemeente Berg & Dal bevindt zich in het Rijk van Nijmegen in een mooie heuvelachtige omgeving. Uniek voor Nederlandse begrippen.
Website
Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN)
Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN)
Vanuit de campussen in Arnhem en in Nijmegen verzorgt de HAN voor ongeveer 31.000 studenten meer dan 80 bachelor- en masteropleidingen.
Website