De organisatie van de Berg & Dal Cross Duathlon is zonder vrijwilligers niet mogelijk. Er zijn circa 30 vrijwilligers nodig om het evenement in goede banen te kunnen lijden.

Zowel voor de opbouw als op de wedstrijddag zijn er vele taken te vervullen. Denk aan het opbouwen van het start/finish-terrein of het uitpijlen van de route. Op de dag zelf kun je eten en drinken uitreiken bij de verzorgingspost, zorgen voor de inname van kleding, medailles uitdelen, vragen beantwoorden en startpakketten uitreiken bij de servicedesk. Daarnaast zijn en nog vele andere taken te vervullen.

Door je in te zetten als vrijwilliger draag jij je steentje bij om dit unieke evenement mogelijk te maken. Zowel tijdens de opbouw als op de dag zelf is er voor alle vrijwilligers een lunchpakket en een gezamenlijke vrijwilligersmaaltijd voorzien. Daarnaast ontvang je als vrijwilliger een startbewijs naar keuze voor de Berg & Dal Cross-Duathlon óf de Posbank Cross-Duathlon. Je kan het startbewijs zelf benutten of overdragen naar één van je sportmaatjes. Mocht je zelf gaan meedoen aan het evenement houden we qua taak zo goed mogelijk rekening met jouw deelname.

Wil jij de handen uit de mouwen steken en een bijdrage leveren aan dit spetterende evenement? Meld je dan aan via het onderstaande formulier.

Aanmeldformulier Vrijwilligers

  • Heb je ervaring met een bepaalde voorkeurstaak of doe je zelf mee aan de wedstrijd? Lukt het je niet om exact bovenstaande tijden mee te helpen? Geef het aan en wij houden hier rekening mee in de planning.
  • De vrijwilligersmaaltijd vindt zaterdag plaats rond 18:00 uur. Op donderdag / vrijdag zal dit rond 17:00 uur zijn.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.